Høst i museet

I museet kan du oppleve våre fine og universelt utformede utstillinger. Her finner du mange fortellinger om alt fra skolehistorie til kreative oppfinnelser, som døve lagde selv for å klare seg i hverdagen. Vi har også flere "Prøv selv"- stasjoner i museet. Du kan for eksempel prøve å skrive navnet ditt på punktskrift og lære deg litt tegnspråk.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Faste opplegg og omvisninger

Alle dager
Gjennom hele åpningstiden viser vi animerte fortellinger på stor skjerm i Rom X. Hver fortelling varer i ca tre minutter og de går i loop hele dagen. Filmene er uten språk og passer for alle.

Tid:Hele dagen
Pris: Inngangsbillett

Lørdager
Bli med på omvisning i vårt spennende "Rom X". I denne omvisningen kan du lære å høre med øynene og snakke med kroppen. Omvisningen passer for alle.

Tid: kl 14.00
Pris: Inngangsbillett

Høstferieprogram 14.-16. oktober

Hele dagen:

Egenaktivitet: Gjør ferdig våre gøyale oppgaver i «Gøy på museum», og få en premie i resepsjonen når du er ferdig. Passer for barneskolebarn.
Egenaktivitet: Finn våre «prøv selv»-stasjoner og løs alle oppgaver. Her er det utfordringer på ulike nivå, og du kan ende opp med å både ha det gøy og lære noe nytt.

Kl 11.00- 13.30 (torsdag og fredag):
Kl 12.00- 13.30 (lørdag):

Filmvisning i Rom X: Animerte fortellinger om ulike kulturer i verden. Fortellingene er kun visuelle og krever ingen språkkunnskap. Passer for alle!

Kl 14.00- 14.20:
Omvisning i Rom X: En døv guide tar deg med på en visuell reise, og du lærer å lytte med øynene og snakke med kroppen. Passer for alle!